Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς 


Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τον κάθε ενδιαφερόμενο να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν που τον ενδιαφέρει και να τον ενημερώσει για όλες τις δυνατότητες του υγραερίου.

Με μία πολυετή εμπειρία στη διανομή του εμφιαλωμένου υγραερίου και έχοντας ένα φυσικό κατάστημα στη Βέροια τα τελευταία 3 χρόνια, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε έξυπνες και ουσιαστικές λύσεις.

Σκοπός της σελίδας είναι η ενημέρωση των πελατών μας και όλων των ενδιαφερόμενων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας η ενημέρωση για την σωστή και ασφαλή χρήση των συσκευών σας και του υγραερίου γενικότερα και να κατανοήσει ο πελάτης τα πλεονεκτήματα του υγραερίου, τα οποία εκτός των άλλων είναι το χαμηλό χρηματικό κόστος, η υψηλή απόδοσή του σε ενέργεια καθώς και οι χαμηλοί ρύποι προς το περιβάλλον ώστε να αγαπήσει το προϊόν.

Στοχεύουμε πάντα α) στην άμεση παράδοση και εγκατάσταση των φιαλών και των συσκευών μας β) να μείνει ο πελάτης μας ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας και την ποιότητά μας και γ) να κάνουμε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και ασφαλέστερη.

Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η 1)συνέπεια, 2) η εξυπηρέτηση, 3) η αξιοπιστία, 4) η ασφάλεια και 5) η οικονομία. Συμμετέχοντας συνεχώς σε σεμινάρια επιμόρφωσης υγιεινής και ασφάλειας, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια τόσο του προσωπικού όσο και των καταναλωτών, η SmartGasσας εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτηση και συνεργασία.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς…!!!

Συνεργαστείτε μαζί μας..

Επισκεφθείτε το e-shop μας...

Δείτε τα προϊόντα μας και αγοράστε άμεσα αυτό που σας ταιριάζει.
Με ασφάλεια ταχύτητα και αξιοπιστία....

Πληροφορίες επικοινωνίας

Στο κατάστημα μας θα βρείτε συσκευές υγραερίου, κουζίνες μπάρμπεκιου, θέρμανση και πολλά ακόμη τόσο για τον επαγγελματία όσο και τον ιδιώτη.

Κεντρικής 66 59132 Βέροια - 2331 076352 -  info@smartgas.gr