Υπηρεσίες

Υπηρεσίες που προσφέρουμε

Έχοντας ως πρωταρχικό μας στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη, παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών όπου θα βοηθήσουν στην λύση οποιοδήποτε θέματος γρήγορα και υπεύθυνα.

After Sales Service: 

Έχετε προτιμήσει το κατάστημα μας για τις αγορές σας και σας αγχώνει η υποστήριξη; Μην ανησυχείτε! Σε όλα μας τα είδη παρέχεται After Sales Service και μετά τη λήξη της εγγύησης των συσκευών. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι έτοιμο να λύσει κάθε σας πρόβλημα, τηλεφωνικά, με βιντεοκλήση,  με επίσκεψη στο χώρο σας εφόσον βρίσκεστε εντός δικτύου διανομής μας ή με αποστολή του προϊόντος στο κατάστημα μας. Γρήγορα και με συνέπεια θα λύσουμε κάθε σας εμπόδιο.

Υποστήριξη επαγγελματιών :

Είστε επαγγελματίας και θέλετε το καλύτερο για την επιχείρηση σας; Εμείς είμαστε εδώ. Θέλετε μία σωστή εγκατάσταση που να σας παρέχει ασφάλεια και σιγουριά αλλά ταυτόχρονα και ευκολία στη δουλεία σας; Καλέστε μας τώρα! Ερχόμαστε, μελετάμε το χώρο σας, μας λέτε τις ανάγκες σας και σας ετοιμάζουμε την προσφορά μας. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και σας δίνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.. Το έμπειρο προσωπικό μας με ταχύτητα και συνέπεια θα εκτελέσει το έργο μας άμεσα. Εάν χρειάζεστε εγκατάσταση για την οικία σας όπως μία εντοιχιζόμενης εστίας, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια μας!

Service συσκευών:

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει το Service των συσκευών σας, οικιακού ή επαγγελματικού εξοπλισμού,  συνεργαζόμενων εταιρειών μας και μη.
 
Στηρίζουμε τον επαγγελματία με τη σωστή και ασφαλή λειτουργία των συσκευών του. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!
 

Διανομή φιαλών: 

Καθημερινά πραγματοποιείτε διανομή φιαλών υγραερίου και προπανίου, σε οικίες αλλά και στα καταστήματα με ασφάλεια και ταχύτητα που μας χαρακτηρίζει.
 
Μας καλείτε και εντός 30’ είμαστε στο χώρο σας. Συνδέουμε την φιάλη, ελέγχουμε για διαρροές και για τη σωστή λειτουργία των συσκευών και είστε έτοιμοι!
 
Καλέστε μας για προσφορά.

Συναρμολόγηση Συσκευών:

Θέλετε να αγοράσετε πχ. ένα μπάρμπεκιου αλλά σκέφτεστε τη συναρμολόγηση του;
 
Μην ανησυχείτε. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την συναρμολόγηση και τον έλεγχο όλων των συσκευών.
 
Εντός δικτύου διανομής, κατόπιν συνεννόησης παραδίδουμε στο χώρο σας συναρμολογημένες τις συσκευές και ελεγμένες για ασφαλή χρήση.

 

Ενοικιάσεις θερμαστρών (μανιτάρια) και μπάρμπεκιου: 

Θέλετε να πραγματοποιήσετε μία εκδήλωση και σκέφτεστε τη θέρμανση; Σας έχουμε τη λύση. Παραδίδουμε στο χώρο σας θερμαντικά υγραερίου, μανιτάρια, στο σημείο που θέλετε, συνδέουμε τις φιάλες και με το γύρισμα ενός κουμπιού θερμαίνεστε άμεσα. Επίσης, αν θέλετε να ψήσετε και δεν έχετε τρόπο, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε οικιακές ή επαγγελματικές ψησταριές υγραερίου, τις οποίες παραδίδουμε εμείς στο χώρο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί της ανάφλεξης, να προθερμάνετε για 10 λεπτάκια και είστε πανέτοιμοι να μεγαλουργήσετε!

Πληροφορίες επικοινωνίας

Στο κατάστημα μας θα βρείτε συσκευές υγραερίου, κουζίνες μπάρμπεκιου, θέρμανση και πολλά ακόμη τόσο για τον επαγγελματία όσο και τον ιδιώτη.

Κεντρικής 66 59132 Βέροια - 2331 076352 -  info@smartgas.gr